Kempele Kuntosalin Kesäjäsenyys 2kk

Treenaa kesä (2kk) Easymovella edullisesti yhteensä 69 eurolla!

69,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Tarjoamme kesäjäsenyyden Kempeleen kuntosalillemme seuraavasti:

2 kuukauden jäsenyys yhteensä vain 69 € (ovh. 93 €) - SÄÄSTÄT 24 €.

 

Sisältö:

Hinta pitää sisällään liittymismaksun ja 2 kuukauden jäsenyyden.

Kesäjäsenyys sisältää kaikki normaaliin jäsenyyteen kuuluvat palvelut, eli kuntosalin, ryhmäliikuntatuntien sekä etä- ja virtuaalituntien käytön. Lisäksi jäsenyyteen kuuluvat lapsiparkin vapaa käyttö ja ilmainen valmennuskonsultaatio Personal trainerimme pakeilla.

 

Maksaminen:

Jäsenyys maksetaan kerralla. Voit hyödyntää ostoon esimerkiksi liikuntaetuasi (Smartum, E-passi jne). Verkkokaupassa voit maksaa Smartumin ja E-passin liikuntaedulla. Jos käytössäsi on jokin muu liikuntaetu, valitse tällöin maksutavaksi Maksu paikan päällä.
 

Tarjousehdot:

Tarjous koskee vain uusia jäsenyyksiä. Tarjous on voimassa 8.5.-30.6.2024 välisen ajan. Kesäjäsenyys on aktivoitava 30.6.2024 mennessä. Kesäjäsenyyden tulee ajoittua 2kk yhtäjaksoiselle ajalle touko-elokuun välillä. Jäsenyys jatkuu automaattisesti tarjousajan jälkeen normaalihintaisena jäsenyytenä (39e/kk), 1kk irtisanoutumisajalla.
Mikäli jäsenyyttä ei halua jatkaa tarjousajan jälkeen, tulee asiasta ilmoittaa asiakaspalveluumme liikunta@easymove.fi ensimmäisen treenikuukauden aikana. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.

Mikäli haluat ostaa yhteiskesäjäsenyyden Kempeleen ja Linnanmaan saleille, maksat vain 4€ lisää per kk. Otathan tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme liikunta@easymove.fi.