Maksutavat

Verkkomaksu
Tilauksen voit maksaa verkkopankkitunnuksilla. Tilauksesi kirjautuu järjestelmäämme, kun olet käynyt maksamassa sen verkkopankissa. Maksun jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, josta voit halutessasi tulostaa sen.

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki sekä luottokortit Visa, MasterCard ja American Express. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.

Hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron.


Maksut Visa, MasterCard ja American Express-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, MasterCard tai American Express-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


​​Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Maksu asiakaspalvelussa liikuntaeduilla

Otamme vastaan Smartum-, Tyky-, Ticket-, Eazybreak-, Edenred- ja E-passiliikuntasetelit ja liikuntasaldokortit asiakaspalvelupisteellämme. Maksut tulee suorittaa aina paikan päällä Easymovella. Asiakas voi käydä lataamassa saldoa liikuntaseteleillä ja liikuntasaldokorteilla aina, kun asiakaspalvelu on auki. Myös avoinna olevat laskut, joiden eräpäivä ei ole mennyt, voidaan kuitata paikan päällä millä tahansa maksuvälineellä. Asiakas voi jättää liikuntaseteleitä asiakaspalvelun ulkopuolella Easymoven asiakaspalautelaatikkoon suljetussa kuoressa, jossa lukee asiakkaan nimi ja setelien lukumäärä sekä mihin asiakas haluaa summan käytettävän (esim. kuukausijäsenyys tai pt-laskut). Myös seteleissä tulee lukea asiakkaan nimi.