Kuntosalijäsenyys BLACK FRIDAY!

Kuntosalijäsenyys loppuvuodeksi superedullisesti -VAIN 25€!

10,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Nyt saat upeaan tarjoushintaan loppuvuoden treenit! Tarjous sisältää kuntosalijäsenyyden loppuvuodeksi hintaan 10€ + liittymismaksu 15€ (ovh yhteensä 50-70€) eli yhteensä VAIN 25€.

Tarjousjäsenyyteen kuuluvat samat edut ja palvelut kuin normaalin kuukausijäsenyydenkin piiriin. Voit hyödyntää esimerkiksi liikuntaetusi (Smartum, Eazybreak, E-passi jne). Valitse tällöin maksutavaksi Maksu paikan päällä.   Tätä tarjousta et voi hyödyntää muihin tarjouksiin tai etuihin. Tarjous on voimassa 30.11.2020 saakka. Tarjousajan päätyttyä jäsenyys jatkuu automaattisesti normaalihintaisena, toistaiseksi voimassaolevana jäsenyytenä, 35€ / kuukausi ja yhden kuukauden irtisanoutumisajalla.   Jäsenyys sisältää kuntosalin, ryhmäliikunta- ja virtuaalituntien käytön sekä personal trainerin 30min alkukartoituksen.

- - - - - - - -

Kuntosalimme jäsenenä saat 35 eurolla kuussa käyttöösi kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit, virtuaalitunnit, jäsenedut, lapsiparkin ja personal trainerin alkukartoituksen.​

1600 neliön valoisa ja viihtyisä kuntosalimme koostuu toiminnallisesta alueesta, kattavasta painopakka- ja vipuvarsilaitepuolesta sekä monipuolisista ryhmäliikuntatiloista.

Kulkuoikeus kuntosalilla ja ryhmäliikunta- sekä virtuaalitunneilla vuoden jokaisena päivänä klo 05-24 välillä, omalla henkilökohtaisella kulkuvälineellä.

Liittymismaksu 15 euroa maksetaan liittymisen yhteydessä.

Jäsenyys aktivoituu käyttöösi maksuhetkellä.