Kempele Kuntosalin Kesäjäsenyys 2kk

Treenaa kesä Easymovella edullisesti!

65,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Tarjoamme kesäjäsenyyden Kempeleen kuntosalillemme seuraavasti:

2 kuukauden jäsenyys yhteensä vain 65 € (ovh. 85 €) - SÄÄSTÄT 20 €.

Yhden treenikuukauden hinnaksi jää vain 32,50 € (ovh 35€).

 

Sisältö:

Hinta pitää sisällään liittymismaksun ja 2 kuukauden jäsenyyden.

Kesäjäsenyys sisältää kaikki normaaliin jäsenyyteen kuuluvat palvelut, eli kuntosalin, ryhmäliikuntatuntien sekä etä- ja virtuaalituntien käytön. Lisäksi jäsenyyteen kuuluvat lapsiparkin vapaa käyttö ja ilmainen alkukartoitus Personal trainerimme pakeilla.

 

Maksaminen:

Jäsenyys maksetaan kerralla. Voit hyödyntää ostoon esimerkiksi liikuntaetuasi (Smartum, Eazybreak, E-passi jne). Valitse tällöin maksutavaksi verkkokaupassa Maksu paikan päällä. Smartumin ja E-passin liikuntaedulla voit maksaa myös verkkokaupassa.

 

Tarjousehdot:

Tarjous koskee vain uusia jäsenyyksiä. Tarjous on voimassa 9.5.-30.6.2022 välisen ajan. Kesäjäsenyys on aktivoitava 30.6.2022 mennessä. Kesäjäsenyyden tulee ajoittua 2kk yhtäjaksoiselle ajalle touko-elokuun välillä. Jäsenyys jatkuu automaattisesti tarjousajan jälkeen normaalihintaisena jäsenyytenä (35e/kk), 1kk irtisanoutumisajalla.
Mikäli jäsenyyttä ei halua jatkaa tarjousajan jälkeen, tulee asiasta ilmoittaa asiakaspalveluumme liikunta@easymove.fi ensimmäisen treenikuukauden aikana. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.